ASR BAZAFARINI
نسخه آزمایشی
بافت‌های فرسوده کانون آسیب‌های اجتماعی شده اند

۱۷:۰۵ | ۱۳۹۷/۰۹/۰۶

عضو هیئت رییسه کمیسیون عمران مجلس:

بافت‌های فرسوده کانون آسیب‌های اجتماعی شده اند

عصر بازآفرینی: عضو هیئت رییسه کمیسیون عمران مجلس گفت:وجود بافت‌های فرسوده در کشور علاوه بر خطرات جانی و مالی احتمالی هنگام وقوع زلزله، کانون آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد، فروش مواد مخدر نیز به شمار می رود، بنابراین باید برای ساماندهی بافت‌های فرسوده اقدام جدی صورت بگیرد.

به گزارش پایگاه خبری عصر بازآفرینی به نقل از خانه ملت، علیم یار محمدی در رابطه با وضعیت نامناسب بافت‌های فرسوده کشور گفت: رسیدگی به بافت‌های فرسوده استان تهران و تمامی مناطق کشور یکی از اولویت‌های مهم کشور است، ضمن اینکه بهسازی و بازسازی بافت‌های فرسوده در برنامه‌های وزارت راه وشهرسازی نیز قرار دارد.


شناسایی 2700 محله بافت فرسوده در کشور

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت بافت‌های فرسوده کشور ادامه داد: بافت‌های فرسوده 2700 محله در کشور شناسایی و نقشه برداری شده است، و باید برای احیا و بازسازی هر چه سریع‌تر آن باید تدابیر لازم اندیشه شود.


بافت‌های فرسوده کانون آسیب‌های اجتماعی شده اند
یار محمدی افزود: وجود بافت‌های فرسوده در کشور علاوه بر خطرات جانی و مالی احتمالی هنگام وقوع زلزله، کانون آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد، فروش مواد مخدر نیز به شمار می رود، بنابر این باید برای ساماندهی بافت‌های فرسوده اقدام جدی صورت بگیرد.


تراکم جمعیت در محله‌های بافت‌فرسوده تهران بسیار زیاد است
این نماینده مردم در مجلس دهم با اشاره به وضعیت نامناسب بافت‌های فرسوده شهر تهران و خطر‌های احتمالی آن هنگام وقوع زلزله تصریح کرد: تهران یکی از شهر‌هایی زلزله خیز کشور بوده و تراکم جمعیت در محله‌های بافت‌فرسوده آن بسیار زیاد است و هنگام وقوع حادثه منجر به افزایش آمار تلفات می‌شود. بنابر این باید وزارت راه و شهرسازی این موضوع را در اولویت برنامه های خود قرار بدهد.
تهران یکی از شهر‌هایی زلزله خیز کشور بوده و تراکم جمعیت در محله‌های بافت‌فرسوده آن بسیار زیاد است و هنگام وقوع حادثه منجر به افزایش آمار تلفات می‌شود. بنابر این باید وزارت راه و شهرسازی این موضوع را در اولویت برنامه های خود قرار بدهد


لزوم توجه به طرح انتقال پایتخت کشور
عضو هیئت رییسه کمیسیون عمران مجلس خاطر نشان کرد: طرح انتقال پایتخت از گذشته‌های دور مورد توجه مسئولان بوده و در همین راستا دو عضو از کمیسین عمران مجلس شورای اسلامی نیز در شورای جابجایی پایتخت تهران حضور دارند، اما متاسفانه جلسانت این شورا بسیار کم رنگ شده است. در شرایط پرتلاطم اقتصادی کشور خواه نا خواه این طرح از اولویت خود نزول کرده، اما به عقیده بنده این طرح باید از اولویت‌های اصلی وزارتخانه قرار بگیرد، چرا که در صورت وقوع حادثه آسیب‌های جبران ناپذیری به کشور وارد خواهد کرد.

نام
نظر شما