بیش از ۷۰ درصد مسکنهای روستایی نهاوند مقاومسازی شد
به گزارش پایگاه خبری عصر بازآفرینی به نقل از تسنیم، علیرضا نثاری اظهار داشت: مهمترین وظایف بنیاد مسکن بهسازی، نوسازی، مقاومسازی مسکنهای روستایی و تهیه و اجرای طرح هادی است.
وی با بیان اینکه شهرستان نهاوند دارای 23 هزار و 450 خانوار روستایی و 26 هزار و 371 واحد مسکن روستایی است عنوان کرد: بنیاد مسکن نهاوند تاکنون 70.5 درصد واحدهای مسکن روستایی شهرستان را نوسازی و مقاومسازی کرده است.
رئیس بنیاد مسکن نهاوند گفت: از سال 1384 تاکنون در حوزه نوسازی مسکن روستایی 17 هزار و 100 واحد به بانکهای عامل شهرستان معرفی شده که از این تعداد 15 هزار و 750 واحد مسکن روستایی با اعتبار 180 میلیارد تومان تسهیلات موفق به اخذ پایان کار شدهاند.
نثاری افزود: با توجه به زلزلهخیز بودن نهاوند و فعال بودن گسلهای زلزلهخیز این شهرستان باید مقاومسازی واحدهای مسکن روستایی به ویژه در روستاهای دارای بافت فرسوده مورد توجه جدی قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر حدود 30 درصد واحدهای مساکن روستایی شهرستان نیازمند نوسازی و مقاومسازی هستند که به دنبال به صفر رساندن این رقم هستیم.
رئیس بنیاد مسکن نهاوند اظهار داشت: در حال حاضر 10 هزار واحد مسکن روستایی در شهرستان نیازمند نوسازی و مقاومسازی است و در این زمینه به همکاری بخشداران و دهیاران در شهرستان نیاز داریم.
نثاری تصریح کرد: شهرستان نهاوند دارای 168 روستا است که این تعداد روستا همگی دارای طرح هادی هستند و تعیین محدوده شدهاند.
وی در مورد بهسازی و اجرای طرح هادی در روستاهای این شهرستان نیز افزود: تاکنون فاز نخست بهسازی 91 روستای شهرستان در دستور کار قرارگرفته که از این تعداد 51 روستا به بهرهبرداری رسیده و 40 روستا نیز در دست اقدام است.
رئیس بنیاد مسکن نهاوند با اشاره به اینکه تاکنون در شهرستان نهاوند 22 هزار و 350 واحد مسکن روستایی با کمک اداره ثبتاسناد از بنیاد مسکن موفق به اخذ سند مالکیت شدهاند، ابراز کرد: در حوزه شهرهای زیر 25 هزار نفر نیز تاکنون یک هزار و 138 واحد مسکونی احداث شده و یک هزار و 101 واحد پایان کار گرفتهاند.
نثاری افزود: در این حوزه تاکنون 23 هزار میلیارد و 300 میلیون تومان اعتبار تسهیلات در اختیار مردم قرارگرفته است.
- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند