۱۶۴۰ هزار هکتار از اراضی ملی استان کرمانشاه سنددار شد
به گزارش عصر بازآفرینی به نقل از تسنیم، ماشاالله کولانی، با اشاره به دستاوردهای 40 ساله انقلاب در حوزه منابع طبیعی استان اظهار داشت: تا سال 57 هیچ یک از اراضی ملی استان دارای سند مالکیت نبودند اما اکنون یک میلیون و 640 هزار و 568 هکتار از اراضی ملی دارای سند مالکیت هستند.
وی با بیان اینکه تاکنون 725 هزار و 538 هکتار مطالعات تفصیلی آبخیزداری و 546 هزار و 996 هکتار عملیات آبخیزداری انجام شده است عنوان کرد: تاکنون 768 هکتار کمربند حفاظتی در منابع طبیعی استان ایجاد شده است.
کولانی با اشاره به اینکه طرح ملی صیانت از جنگلهای زاگرس در استان کرمانشاه در مساحت 5000 هکتار انجام شده است گفت: اجرای طرحهای جنگلکاری و توسعه فضای سبز دولتی از 120 هکتار در سال 1357 اکنون به 1830 هکتار رسیده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه با بیان اینکه طرح جنگلکاری حاشیه راهای استان کرمانشاه به مساحت 310 کیلومتر انجام شده است افزود: تاکنون در 6500 هکتار از منابع طبیعی استان کرمانشاه طرح جنگلکاری مشارکتی اقتصادی اجرا شده است.
وی از استقرار 85 جایگاه سوخت شامل 45 جایگاه نفت و 40 جایگاه توزیع گاز خبر داد و عنوان کرد: 760 عدد سیلندر گاز، 26 تانکر سوخت و 30 دستگاه آبگرمکن خورشیدی طی 40 سال گذشته تهیه و مستقر شده است.
کولانی با بیان اینکه انجام ممیزی مرتع از 35000 در سال 1357 اکنون به یک میلیون و 635 هزار هکتار رسیده است گفت: طی این مدت 904 هزار هکتار طرح مرتعداری تهیه و 303 هزار هکتار نیز اجرا شده است.
وی اظهار کرد: نگاه ویژه مقام معظم رهبری به موضوع آبخیزداری و آبخوانداری و اختصاص 200 میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی در سال 97 به سازمان جنگلها و متعاقب آن در توزیع استانی اختصاص مبلغ 200 میلیارد ریال از سوی سازمان جنگلها به اداره کل منابع طبیعی استان، جان تازهای در کالبد منابع طبیعی و زاگرسنشینان در این خطه کشور دمیده شد.
کولانی با بیان اینکه این اعتبار سبب اجرای عملیات آبخیزداری در 14 حوضه آبخیز با عقد 62 قرارداد شد افزود: این موضوع زمینهساز آغاز عملیاتهای مکانیکی، بیومکانیکی و بیولوژیک در راستای استفاده بهینه از نزولات آسمانی و روانآبها، کنترل سیل به منظور حفاظت سکونتگاهها و تأسیسات زیربنایی، پخش سیلاب، تقویت پوشش گیاهی، تغذیه آبخوانها و کنترل رسوب ورودی به مخازن سدها و بهبود معیشت جوامع روستایی شد.
وی از شناسایی و اعزام تسهیلگران به روستاها و برگزاری کارگاههای تسهیلگری خبر داد و گفت: تفاهمنامه بین استاندار و سازمان جنگلها به منظور توسعه عملیات آبخیزداری منعقد و زمینه پرداخت مبلغ 150 میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی فراهم شد.
کولانی به عملیات آبخیزداری به مساحت 6434 هکتار در حوزه سدها و در شهرستانهای گیلانغرب، دالاهو، سنقر و کلیایی و سرپلذهاب اشاره کرد و افزود: اجرای عملیات آبخیزداری به مساحت 8704 هکتار در حوزه سد کرخه در شهرستانهای اسلامآباد غرب، کرمانشاه، صحنه و کنگاور آغاز شد.
وی با بیان اینکه بعد از انعقاد این تفاهمنامه عملیات آبخیزداری به مساحت 2130 هکتار و در حوزههای فاقد سد شهرستانهای پاوه و جوانرود نیز آغاز شد بیان کرد: کشت تلفیقی گیاهان دارویی و خوراکی در عرصههای طبیعی با مشارکت گسترده مردم در سطح 380 هکتار با گونههای گل گاوزبان، آویشن، موسیر، پیاز زعفران و گونههای درختی گل محمدی، پسته وحشی و گلابی وحشی انجام شد.
کولانی به بذرپاشی بذور مرتعی در شهرستانهای کنگاور، سنقر و کلیایی دالاهو، پاوه و سرپلذهاب در سطح 531 هکتار از عرصههای طبیعی توسط بهرهبرداران اشاره کرد و گفت: بهرهبرداران 40 هزار اصله گونه اتریپلکس تولید شده را در عرصههای طبیعی کشت خواهند کرد.
وی عنوان کرد: شهرستانهای اسلامآباد غرب، دالاهو و کنگاور شاهد کشت مشارکتی و اقتصادی نهالهای مثمر جنگلی در سطح 90 هکتار از عرصههای طبیعی به دست مردم خواهند بود و 600 هزار اصله نهال نیز تولید خواهند کرد.
کولانی از آغاز کنترل آفات و مبارزه مکانیکی با بیماری لورانتوس و افت خشکیدگی جنگلهای بلوط در سطح 583 هکتار از جنگلهای شهرستانهای اسلامآباد غرب، پاوه و گیلانغرب خبر داد و افزود: کمربند حفاظتی به طول 30 کیلومتر حدفاصل اراضی زراعی و عرصههای جنگلی و مراتع شهرستانهای اسلامآباد غرب، گیلانغرب و دالاهو در حال احداث است.
وی با اشاره به اینکه مطالعه و اجرای عملیات کاداستر اراضی ملی به مساحت 38 هزار هکتار در شهرستانهای کرمانشاه، دالاهو و اسلامآباد غرب در حال انجام است بیان کرد: 93.5 هکتار بانکتبندی و بذرکاری در اراضی جنگلی آلوده به بیماری خشکیدگی درختان بلوط انجام خواهد شد.
- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند