۲۰۰۰ هکتار بافت فرسود و تاریخی کرمان در خطر سیل
به گزارش عصر بازآفرینی به نقل از تسنیم، علی بابایی صبح امروز در دومین جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان کرمان در سال جاری با دستور کار اتخاذ تدابیر لازم جهت مقابله با جاری شدن سیلاب در کرمان با اشاره به اینکه بر اساس گزارشات هواشناسی سامانه بارشی جدیدی که وارد کشور شده، جنوبشرق کشور را تحت تاثیر قرار میدهد اظهار داشت: به واسطه پایین بودن سطح بارندگیهای استان در سالهای اخیر، مسیرهای عبور سیل و حریم رودخانهها در کرمان مورد غفلت قرار گرفتهاند.
وی با بیان اینکه جاری شدن سیلهای اخیر در شمال و جنوب کشور تذکر جدی در این زمینه را برای همه به دنبال داشت گفت: وقوع سیلاب در قسمتهایی از کرمان دور از انتظار نیست همانطور که بارندگی 5 میلیمتری باران در هفته گذشته در بخش ماهان سبب شکستگی در سیلبند و جاری شدن سیل در روستای قناتغستان شد.
فرماندار کرمان با تاکید بر اینکه باید بازدید، ترمیم و تقویت سیلبندهای بخشهای کرمان به سرعت انجام شود افزود: خوشبختانه در برخی بخشهای شهرستان کرمان این کارآغاز شده است.
وی با بیان اینکه در شهر کرمان عملیات اجرایی بند مملکت در حال انجام است که این بند وسعت 43 هزار هکتار از اراضی کرمان را بایستی پوشش دهد عنوان کرد: در شهر کرمان هزار و 500 هکتار بافت فرسوده و 500 هکتار بافت تاریخی در معرض خطر هستند.
بابایی با اشاره به اینکه در صورت بارندگی شدید و جاری شدن سیلاب بافت فرسوده و تاریخی کرمان دچار مشکل جدی خواهند شد افزود: شهرداری باید نسبت به بازگشایی کانالهای آب و بازگشایی مسیر روانآبها اقدام کند.
وی با بیان اینکه بخش زیادی از امکانات و ماشینآلات دهیاریهای شهرستان کرمان جهت کمک به مردم سیلزده خوزستان به حمیدیه اعزام شده است گفت: باید تدبیر اتخاذ شود تا در صورت بروز مشکل در شهرستان کرمان بتوانیم از کمک سپاه و بخش خصوصی برای گذر از بحران استفاده کنیم.
فرماندار کرمان با اشاره به اینکه تجربه بارندگیهای سالهای گذشته نشان داده است که تا 24 میلیمتر بارندگی مشکل جدی را برای شهر کرمان ایجاد نمیکند بیان کرد: باید توجه داشت که در بخشهای شهرستان، در نقاطی که ساخت و سازهایی در حریم رودخانهها و مسیرهای سیلاب انجام شده خطر سیل آنها را تهدید میکند.
وی به وجود آثار تاریخی فراوان در شهر کرمان اشاره کرد و افزود: برخی از این بناها متولی خاصی ندارند و یا متعلق به بخش خصوصی هستند که باید توسط میراث فرهنگی و گردشگری پیگیری شود که آبراهههای آنها بازرسی و در صورت نیاز لایروبی و ترمیم شوند.
- صدور گواهینامههای ماده 4 قانون حمایت از احیا، بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری
- بررسی پیشنویس تصویبنامه هیات وزیران با حضور اعضای کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست
- نوسازی ۳۰۰ هزار واحد در بافت فرسوده طی 2 سال
- تعاونیهای مسکن غیرمجاز شناسایی میشود
- تخصیص اعتبار به پروژه بازآفرینی سردشت، پیرانشهر و ارومیه
- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند