جزئیات و ارقام وام نوسازی بافت فرسوده با سود ۹ درصد
به گزارش عصر بازآفرینی به نقل از مهر، سید محمد پژمان درباره خارج شدن برنامه بازآفرینی شهری از دستور کار وزارت راه و شهرسازی با تکذیب این خبر، اظهار داشت: این حرف ها شایعه است و با جدیت بازآفرینی شهری را دنبال می کنیم.
وی افزود: با قوت و قدرت بیشتر از گذشته این برنامه را دنبال خواهیم کرد و به زودی جزئیات این طرح را اطلاع رسانی خواهیم کرد.
مردم از شرایط جدید وام نوسازی بافت فرسوده استقبال کرده اند
معاون وزیر راه و شهرسازی درباره میزان پیشرفت نوسازی بافت های فرسوده طی ۲ سالی که از قانون برنامه ششم توسعه پشت سر گذاشته شده که می بایست سالانه ۲۷۰ محله مورد بازآفرینی قرار گیرد، تصریح کرد: بازآفرینی شهری مانند پروژه عمرانی نیست که بگوییم چند درصد پیشرفت داشته است.
وی ادامه داد: بخشی از این برنامه به گونه ای است که مردم باید ساخت و ساز را آغاز کنند. ما هم تمام مقدمات و زمینه را فراهم کرده ایم و شرایط به گونه ای است که مردم برای دریافت تسهیلات استقبال خوبی کرده اند.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری یادآور شد: حدود ۱۸۰۰ پروژه از بعد روبنایی و زیرساختی در محلات در دست اجرا داریم و منابع آنها نیز تأمین شده است.
وی خاطرنشان کرد: سامانه دریافت تسهیلات نوسازی بافت فرسوده هم اکنون باز بوده و مردم در حال ثبت نام هستند تعدادی از شرایطی ثبت نامه را تغییر داده ایم به خصوص برخی شرایط سخت گیرانه آن را تسهیل کرده ایم به این صورت که اگر مالکان پلاک های ثبتی بخواهند تجمیع کنند، امکان بیشتر شدن تعداد واحدهای مسکونی در هر پروژه وجود داشته و افزایش یافته است؛ به خصوص برای شهرهای کوچکتر که قبلاً این امکان فراهم نبود.
همه متقاضیان میتوانند وام نوسازی بافت فرسوده بگیرند
به گفته پژمان، شرایط دریافت تسهیلات نوسازی بافت فرسوده در حال حاضر به این صورت است که هر فردی بتواند برای ساخت واحد مسکونی در داخل بافت های فرسوده پروانه ساختمانی دریافت کند، مشمول تسهیلات می شود.
جزئیات وام ۷۰ میلیون تومانی نوسازی بافت فرسوده
بر اساس آنچه مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اعلام کرده، به متقاضیان دریافت تسهیلات نوسازی بافت های فرسوده که از طریق درگاه الکترونیکی مخصوص این سامانه در بانک عامل بخش مسکن تقاضای خود را ثبت کرده باشند ۵۰ میلیون تومان وام با سود ۹ درصد و ۲۰ میلیون تومان وام با سود ۱۸ درصد داده می شود که مجموعاً به ۷۰ میلیون تومان می رسد.
همچنین قرار است بانک مذکور به متقاضیان حرفه ای و انبوه سازانی که در این حوزه سرمایه گذاری می کنند، به ازای هر پلاک ثبتی واقع در بافت فرسوده علاوه بر ۵۰ میلیون تومان با نرخ سود ۹ درصد، ۴۰ میلیون تومان نیز با نرخ سود ۱۸ درصد اعطا کند که مجموعاً به ۹۰ میلیون تومان می رسد. ضمن اینکه اگر این سازندگان حرفه ای از روش های جدید و فناوری های نوین ساخت وساز اتفاده کنند، مبلغ وام با سود ۱۸ درصدی به ۶۰ میلیون تومان و مجموع تسهیلات اعطایی بافت فرسوده به آنها به ۱۱۰ میلیون تومان می رسد.
از سوی دیگر به افرادی که خواهان نوسازی واحد مسکونی فرسوده خود هستند، در تهران ۲۰ و در شهرستان ها ۱۵ میلیون تومان به عنوان وام ودیعه مسکن با نرخ سود ۹ درصد و همچنین به ترتیب وام ۱۰ و ۷.۵ میلیون تومانی با نرخ سود ۱۸ درصد داده می شود.
تسهیلات نوسازی بافت فرسوده در قالب مشارکت مدنی پرداخت شده و به صورت اقساطی بازپس گرفته می شود. اما تسهیلات ودیعه مسکن به صورت بازپرداخت یکجای کل تسهیلات از متقاضی بازستانی خواهد شد.
- صدور گواهینامههای ماده 4 قانون حمایت از احیا، بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری
- بررسی پیشنویس تصویبنامه هیات وزیران با حضور اعضای کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست
- نوسازی ۳۰۰ هزار واحد در بافت فرسوده طی 2 سال
- تعاونیهای مسکن غیرمجاز شناسایی میشود
- تخصیص اعتبار به پروژه بازآفرینی سردشت، پیرانشهر و ارومیه
- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند