۵ هزار هکتار بافت فرسوده در ۲۷۰۰ محله استان کرمان وجود دارد
به گزارش عصر بازآفرینی به نقل از مهر، محمدمهدی بلوردی چهارشنبه شب در جلسه ای با موضوع بازآفرینی شهری با حضور مسئولان شهرستان رفسنجان اظهار داشت: محلات هدف ما بافت های فرسوده و سکونتگاههای غیررسمی است که متقاضیان طرح بازآفرینی می توانند از دو محل تسهیلات بگیرند.
وی افزود: در رفسنجان به ازای هر واحد ۴۰ میلیون تومان تسهیلات بازآفرینی بدون سپرده تعلق می گیرد یا اگر فرد توسعه گر باشد و شرکت سازنده باشد برای هر واحد ۳۰ میلیون تومان دیگر تسهیلات تعلق می گیرد که در مجموع می توانند ۷۰ میلیون تومان وام بگیرند.
وی ابراز داشت: اگر افراد از سیستم های نوین ساختمان سازی استفاده کنند به ازای هر واحد ۵۰ میلیون تومان ۱۸ درصد و در مجموع ۹۰ میلیون تومان بدون سپرده تسهیلات دریافت کنند.
مدیرکل مسکن و شهرسازی استان کرمان اضافه کرد: اراضی که در مالکیت بازآفرینی هستند در اختیار توسعه گر با قرارداد مشارکت یک سوم سهم ما که اراضی به عنوان آورده و دو سوم سهم شریک ما می شود در این راستا نظام مهندسی و شهرداری هم همکاری می کنند.
بلوردی با بیان اینکه بیش از پنج هزار هکتار بافت فرسوده در قالب دو هزار و ۷۰۰ محله در استان کرمان وجود دارد که باید احیا شوند، یادآور شد: برای ساخت و ساز در این محلات به متقاضیان تسهیلات کم بهره ۹ درصد و ۱۸ درصد بدون سپرده گذاری اعطا می شود.
شهردار رفسنجان هم در این جلسه گفت: محلاتی در رفسنجان وجود دارد که از نظر وضعیت خدمات، اشتغال، زیربنایی و … مشکلاتی دارند که با اجرای طرح بازآفرینی شهری و اراده تسهیلات کم بهره این محلات سامان دهی می شوند.
محمدرضا عظیمی زاده افزود: مالکان در بافت فرسوده می توانند با اجرای این طرح برای صدور پروانه ساخت ۷۰ تا ۱۰۰ درصد تخفیف برخوردار شوند.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه اظهار کرد: بیش از ۱۵ هزار نفر در اراضی دولتی بیش از ۴۰ سال زندگی می کردند اما این اراضی با پلاک ۲۰۹۴ سند دار نبودند که در اواخر سال گذشته این مشکل حل شد.
احمد انارکی محمدی افزود: محور نوق به بافق آماده بهره برداری است، محور کشکوئیه به نوق هم در حال اجرا است که فاصله این مسیر از ۹۰ کیلومتر به ۲۴ کیلومتر کاهش میابد.
فرماندار رفسنجان نیز در این جلسه اظهار داشت: سالها است که رفسنجان به عنوان شهرستان برخوردار تلقی می شود و در این راستا علیرغم اینکه برای جذب اعتبارات جهت اشتغالزایی و رفع معضلات و مشکلات در این منطقه تلاش می کنیم اما می بینیم که نرخ بیکاری در این شهرستان از ۱۱ درصد به ۱۲ درصد افزایش یافته است.
مجید فصیحی هرندی تصریح کرد: از سازمان برنامه و بودجه می خواهیم که توزیع عادلانه بودجه را داشته باشد.
وی تصریح کرد: اکثر جاده ها در رفسنجان با مشارکت و خودیاری مردم احداث شده و فرودگاه، بیمارستان ها و مراکز عام المنفعه بسیاری طرح ها با کمک خیرین و مردم احداث شده ولی نگهداری آنها هزینه های هنگفتی را می خواهد.
- صدور گواهینامههای ماده 4 قانون حمایت از احیا، بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری
- بررسی پیشنویس تصویبنامه هیات وزیران با حضور اعضای کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست
- نوسازی ۳۰۰ هزار واحد در بافت فرسوده طی 2 سال
- تعاونیهای مسکن غیرمجاز شناسایی میشود
- تخصیص اعتبار به پروژه بازآفرینی سردشت، پیرانشهر و ارومیه
- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند