۲ هزار واحد مسکونی در قم احداث میشود
به گزارش عصر بازآفرینی به نقل از ایرنا، حسن صبوری روز دوشنبه در گفتوگویی اظهار داشت: بنا به مصوبه شورای تامین مسکن استان تا پایان آبان ماه، ۲۰۰ واحد باقیمانده مسکن مهر تحویل متقاضیان میشود و شاهد اختتام طرح مسکن مهر قم خواهیم بود.
وی افزود: این واحدهای باقیمانده متعلق به دو تعاونی مروارید سازان و پیشگامان توسعه مسکن است که۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
کل تعهد استان قم در بخش مسکن مهر، ۴۳ هزار و ۵۰۴ واحد مسکونی است.
صبوری در خصوص احداث مسکن در قم ابراز داشت: در طرح اقدام ملی که از سوی وزارت راه و شهرسازی به استانهای سراسر کشور ابلاغشده است، ۲۰۰ واحد در مرحله اول در این استان احداث خواهد شد.
وی اضافه کرد: اداره کل راه و شهرسازی استان تامین کننده زمین، و اداره کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، احداثکننده واحدهای مسکونی میباشد.
به گفته مدیرکل راه و شهرسازی قم، یک هکتار زمین برای طرح اقدام ملی به بنیاد مسکن تحویل دادهشده است و این طرح در حال حاضر در حال مطالعه و اخذ مشاور میباشد.
صبوری خاطرنشان کرد: واحدهای تولیدی در طرح اقدام ملی بهطور عمده سهم دهکهای پایین و قشرهای کمدرآمد است.
وی در خصوص پروژههای مشارکتی نیز ابراز داشت: در پنج قطعه زمین با کاربری مختلط تجاری - مسکونی، ۷۰۰ واحد مسکونی تولید خواهد شد.
وی ادامه داد: فرآیند شناسایی زمین انجامشده است و در آینده نزدیک با اعلام فراخوان از سرمایهگذاران و انبوهسازان برای مشارکت در این طرحها دعوت میشود.
صبوری با اشاره به اینکه در مرحله اول طرح اقدام ملی و پروژههای مشارکتی درمجموع احداث ۹۰۰ واحد پیشبینیشده است، تصریح کرد: چشمانداز و برنامهریزی این اداره کل در حوزه مسکن، ساخت بیش از ۲ هزار واحد مسکونی خواهد بود.
وی بابیان اینکه اراضی ۴۸ و ۳۲ هکتاری پردیسان پشتیبان بافت فرسوده شهر میباشد، اظهار داشت: احداث بیش از ۵۰۰ واحد مسکونی در هرکدام از این اراضی در دستور کار قرار دارد.
وی در ادامه گفت: از مجموع ۱۲ هزار هکتار مساحت شهر قم، چهار هزار هکتار آن بافت ناکارآمد، فرسوده و نیازمند بازآفرینی است که جمعیتی در حدود ۶۵۰ هزار تن در آن سکونت دارند.
صبوری تصریح کرد: در برنامه اقدام مشترک بین دستگاهی و در قالب برنامه پنجساله،۲۳ محله، ساماندهی میشود.
وی گفت: ساماندهی، بهسازی و احیای محلات، باهدف محرک توسعه موجب رونق و شادابی و بازگشت اهالی محلات شده است.
وی همچنین با اشاره به اینکه شهر قم شاهراه مواصلاتی ۱۷ استان کشور است، گفت: راههای استان اشباعشده است و احداث راه جدید ضروری به نظر میرسد.
وی افزود: بر این اساس احداث کنارگذر جدید قم در دستور کار قرارگرفته و مطالعات و معرفی سرمایهگذاران انجامشده است که امیدواریم بهزودی کلنگ زنی آن انجام شود.
وی بابیان اینکه مسیر قم- جعفریه درگذشته یکراه فرعی روستایی بوده است، تصریح کرد: احداث محور بزرگراهی قم - جعفریه به طول ۳۵ کیلومتر از پنج سال گذشته آغازشده که تنها بخشی از قطعه چهارم و دونقطه در طول مسیر باقیمانده است که در صورت تامین اعتبار بهزودی شاهد تکمیل این محور خواهیم بود.
صبوری ابراز داشت: بنا به گزارش کمیسیون ایمنی راههای استان، محور قم- جعفریه بیش از ۵۰ درصد افزایش آمدوشد داشته است درحالیکه شاهد کاهش ۷۰ درصدی تصادفها در این محور بودهایم.
مدیرکل راه و شهرسازی استان قم در پایان خاطرنشان کرد: در صورت تامین اعتبار، پروژه چهار خطه شدن جاده قم – کهک در سال جاری اجرایی میشود.
- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند