طرح مهار مناطق حاشیهای شهر اراک اجرایی شد
به گزارش عصر بازآفرینی به نقل از تسنیم، احمد مرزبان، با اشاره به تصمیمات اخذ شده در زمینه کنترل رشد مناطق حاشیهای شهر اراک اظهار داشت: در شهر اراک چند منطقه حاشیهای وجود دارد که باید از گسترش آنها جلوگیری کرد و تاکنون در این زمینه چندین جلسه برگزار و نتایج مطلوبی داشته است.
وی افزود: ایجاد کمربند سبز در کمربندی غربی شهر اراک ازجمله اقدامات مهارکننده گسترش ناحیه حاشیهای شهرک علیابنابیطالب(ع) بوده است و براساس این طرح مصوب مجموعه شهرداری اراک با دریافت اراضی دولتی نسبت به کاشت درخت و ایجاد فضای سبز مهارکننده در بازه زمانی 10 ساله اقدام کرد زیرا ایجاد فضای سبز در منطقه مانع ساختوساز غیرمجاز میشود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی تصریح کرد: سه منطقه کوی علیابنابیطالب(ع)، کوی سجادیه و کوی ابوالفضل(ع) ازجمله مهمترین مناطق حاشیهای شهر اراک هستند که طرح مهار محدوده باید در آنها اجرائی شود، همچنین کوی علیابنابیطالب(ع) بزرگترین منطقه حاشیهای محسوب میشود که بیش از سایر مناطق حاشیهای نیازمند مهار محدوده است.
مرزبان ادامه داد: متاسفانه در محدود حاشیهای کوی ابوالفضل(ع) به سبب عدم وجود اراضی خالی برای ایجاد محدوده مهارکننده این منطقه تا حد ممکن گسترش یافته و اکنون به سبب خالینبودن فضا در آن منطقه دیگر قابلیت گسترش یافتن ندارد.
وی عنوان کرد: در منطقه حاشیهای کوی سجادیه ساختوسازهای غیرمجاز درحال گسترش بود که با اجرای طرح آپارتمانسازی در انتهای محدوده موفق به مهار گسترش این منطقه شدیم، البته باید گفت که وجود کوه در یک سوی این منطقه نیز عاملی مهارکننده است.
مدیرکل راهوشهرسازی استان مرکزی خاطرنشان کرد: خوشبختانه درحال حاضر از گسترش سه ناحیه مهم حاشیهای شهر اراک جلوگیری به عمل آمده است، همچنین شرکت ملی بازآفرینی بهمنظور اصلاح بافتهای فرسوده مبلغ 40 میلیون تومان تسهیلات بازسازی با نرخ سود 8 درصد ارائه میدهد تا متقاضیان بتوانند با استفاده از این تسهیلات نسبت به اصلاح ساختاری مسکن خود بپردازند.
مرزبان بیان کرد: شرکت ملی بازآفرینی برای مساعدت با متقاضیان اجرای طرح بازسازی مبلغ 20 میلیون تومان تسهیلات نیز با عنوان تسهیلات ودیعه به متقاضیان ارائه میدهد تا در زمان بازسازی منزل خود بتوانند در منزل دیگری بهصورت موقت سکونت داشته باشند.
وی افزود: در جریان اجرای طرح اصلاح ساختار شهری اگر متقاضی در روند فعالیت خود فناوری نوینی ارائه دهد میتواند علاوه بر تسهیلات بازسازی و ودیعه، مبلغ 40 میلیون تومان تسهیلات فناوری نوین نیز دریافت کند در مجموع اگر انبوهسازی با این شرایط نسبت به بازسازی اقدام کند میتواند به ازای هر واحد مبلغ 100 میلیون تومان تسهیلات دریافت کند.
- صدور گواهینامههای ماده 4 قانون حمایت از احیا، بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری
- بررسی پیشنویس تصویبنامه هیات وزیران با حضور اعضای کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست
- نوسازی ۳۰۰ هزار واحد در بافت فرسوده طی 2 سال
- تعاونیهای مسکن غیرمجاز شناسایی میشود
- تخصیص اعتبار به پروژه بازآفرینی سردشت، پیرانشهر و ارومیه
- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند