دولت برنامه جامع و مشخصی برای احیای بافت فرسوده ندارد
به گزارش پایگاه خبری عصر بازآفرینی به نقل از فارس، ایرج گلابتونچی دبیر سندیکای شرکتهای ساختمانی در حاشیه دومین نشست هماهنگی برای برگزاری نمایشگاه مسکن، شهرسازی و بازآفرینی شهری در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی فارس،در پاسخ به این سؤال که چرا دولت در احیای بافتهای فرسوده موفق عمل نکرده است، گفت: در خصوص احیای بافتهای فرسوده باید اذعان کنم که دولت از ابتدای استقرار خود سعی کرد نگاه ویژهای به احیای بافتهای فرسوده داشته باشد. اما متاسفانه به خاطر اینکه برنامه مشخص و جامعی برای آن تهیه نشد بخش خصوصی و سازندگان نمیدانند که چگونه باید وارد این عرصه شوند.
وی ادامه داد: پس چون برنامه مشخص پیش روی سازندگان نیست این سازندگان و بخش خصوصی به خصوص در شهرهای بزرگ و پایتخت علیرغم اینکه احیای بافتهای فرسوده میتواند موجب ایجاد فرصت شغلی شود اما وارد عرصه ساخت و ساز در بافتهای فرسوده نشدند.
دبیر سندیکای شرکتهای ساختمانی تاکید کرد: باید نگاه دولت به بخش خصوصی فعالتر شود تا سازندگان بتوانند برنامه بهتری را برای اجرای هر چه بهتر احیای بافتهای فرسوده از خود نشان دهند.
گلابتونچی تصریح کرد:بخش خصوصی هنوز نمیداند چه جایگاهی در احیای بافتهای فرسوده دارد. پس دولت باید برنامه مشخص در این خصوص ارائه کند و هم اندیشی مؤثر و مناسبی برای بخش خصوصی و تشویق سازندگان ارائه کند.پس اگر دولت بتواند از مزیتهای بخش خصوصی و سازندگان استفاده کند چه بسا میتوانیم به جذب سرمایهگذاری خارجی در احیای بافتهای فرسوده امیدواری باشیم.
وی با بیان اینکه به دلیل کمبود بودجه بخش خصوصی این روزها در ساخت وساز و بخش احداث که مقوله جامعی است حال و روز خوبی ندارد، گفت: کاهش بودجههای عمرانی باعث شده تا شرکتهای پیمانکار که حدود 47 هزار شرکت پیمانکاری و مشاوره هستند نتوانند از تمام ظرفیت خود در بخش ساخت و ساز و احداث که شامل تمام سازهها، راهها و سد و ساختمان است؛ بشوند.
دبیر سندیکای شرکتهای ساختمانی گفت: نبود برنامه مشخص و کمبود اعتبار باعث شده که حتی در پروژههای نیمه تمام نتوانیم موفق شویم و به کمک دولت بیایم چرا که علاوه بر این مشکلات برنامه مشخصی نیز از سوی دولت برای اتمام پروژههای نیمه تمام وجود ندارد.
گلابتونچی با تاکید بر اینکه اگر میخواهیم تمام شرکتهای بخش خصوصی در حوزه پیمانکاری و مشاوره از تمام ظرفیتهای خود در کشور استفاده کنند، باید به این شرکتها صد میلیارد دلار پروژه تعریف و ارائه دهیم، گفت:از این 47 هزار شرکتی که عنوان شد 60 درصد آنها شرکتهای جوان هستند پس اگر نتوانیم به این شرکتها کار بدهیم این شرکتها به مشکل خواهند خورد.
وی تاکید کرد: توجه به بازآفرینی شهری، اتمام طرحهای نیمه تمام و صدور خدمات فنی مهندسی به خارج از کشور میتواند برای کشور درآمدزایی و فرصت شغلی بالایی ایجاد کند.
دبیر سندیکای شرکتهای ساختمانی با تاکید بر اینکه از اظهارات رئیسجمهور اینگونه برمیآید که رئیسجمهور هم نسبت به احیای بافتهای فرسوده حساس است، گفت:باید دولت اطلاعات خود را با بخش خصوصی به تفاهم برساند. چرا که با ورود بخش خصوصی به احیای بخش فرسوده هم فرصت شغلی ایجاد خواهد شد و هم برای آن شرکتها کسب و کار مناسبی ایجاد خواهد شد.
- صدور گواهینامههای ماده 4 قانون حمایت از احیا، بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری
- بررسی پیشنویس تصویبنامه هیات وزیران با حضور اعضای کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست
- نوسازی ۳۰۰ هزار واحد در بافت فرسوده طی 2 سال
- تعاونیهای مسکن غیرمجاز شناسایی میشود
- تخصیص اعتبار به پروژه بازآفرینی سردشت، پیرانشهر و ارومیه
- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند