ASR BAZAFARINI
نسخه آزمایشی
هرج و مرج در مناطق حاشیه‌نشین تبریز

۱۶:۰۷ | ۱۳۹۸/۱۰/۲۴

هرج و مرج در مناطق حاشیه‌نشین تبریز

عصر بازآفرینی: رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه مناطق حاشیه‌نشین در شهر تبریز با حجم بزرگی از هرج مرج شهرسازی همراه است، گفت: این هرج مرج در مناطق حاشیه نشین شهر مشهد به چشم نمی آید و رعایت حق و حقوق شهروندان رعایت شده است.

به گزارش پایگاه خبری عصر بازآفرینی به نقل از فارس، فریدون بابایی‌اقدم امروز کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز در با اشاره به مصوبات کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: بخشی از این مصوبات در صحن علنی شورای اسلامی شهر تبریز مصوب شده و موجب شده تا در حوزه های خدمات شهری به مناطق دهگانه شهرداری تبریز تکالیفی ارائه شود.

وی با اشاره به سفر اخیر برخی از اعضا شورای شهر تبریز به مشهد تصریح کرد: این سفر به منظور بازدید از وضعیت شهرسازی و پیشرفت پروژه های این شهر انجام شد.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری گفت: طی این بازدید از مناطق حاشیه‌نشین این شهر نیز بازدیدهایی صورت گرفت که در مقایسه با شهر تبریز می‌توان ادعا کرد حاشیه‌نشینی در این شهر در واقع مفهومی ندارد.

بابایی‌اقدم با اشاره به اینکه مناطق حاشیه‌نشین در شهر تبریز با حجم بزرگی از هرج مرج شهرسازی همراه است، اظهار داشت: این هرج مرج در مناطق حاشیه‌نشین شهر مشهد به چشم نمی آید و رعایت حق و حقوق شهروندان رعایت شده است.

وی در ادامه گفت: موضوع سد معبر در شهر مشهد بخوبی کنترل شده این در حالی است که امروز در منطقه هشت شهرداری تبریز خیابان‌ها نیز به مکانی برای دستفروشی تبدیل شده است.

بابایی‌اقدم ادامه داد: قانون گریزی در شهرهای مختلف وجود دارد، اما وجود شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات در شهرسازی می‌تواند به راحتی میزان تخلفات را کنترل کند.

این عضو شورای اسلامی شهر تبریز ضمن قدردانی از همکاری سرپرست معاونت شورای حل اختلاف، معاون خدمات شهری شهردار تبریز و شهردار منطقه ۱۰ تبریز به علت همکاری برای کنترل ساخت و سازهای غیرمجاز تاکید کرد: در راستای بند ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها به اتخاذ تدابیر مؤثر و اقدام لازم برای حفظ شهر از خطر در محدوده ۴۸ هکتاری بافت حاشیه‌نشین با حضور استاندار آذربایجان‌شرقی ورود کرده و اقداماتی در این خصوص انجام خواهد شد.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به نقش پررنگ استانداری در این خصوص اضافه کرد: شهرک جوانان که در گذشته از محدوده طرح جامع خارج شده بود امروز به واسطه پیگیرهای متعدد به این طرح اضافه شده و این منطقه می‌تواند محل مناسبی برای اسکان حاشیه نشنیان باشد.

وی با اشاره به اینکه باید معاونتی برای اجرای این امر تعریف شود ادامه داد: معاونتی که به صورت اختصاصی وظیفه اصلی خود را مرتبط با این مورد قرار دهد.



پلیس ویژه شهرداری

معاون خدمات شهری شهردار تبریز ضمن ارائه گزارشی در خصوص فعالیت های این معاونت در زمینه ساخت و سازهای غیرمجاز گفت: معاونت خدمات شهری تنها در بخشی از قسمت‌ها قدرت اعمال قانون را دارد.

محمدرضا قربانیان با پیشنهاد تعیین پلیس ویژه شهرداری گفت: برای جلوگیری از تخلفات نیازمند حضور افرادی هستیم که با این عنوان قوانین و ضوابط قضایی پلیس ویژه شهرداری را اجرا کنند.

وی اضافه کرد: شهرداران مناطق امروز درگیر مسائل مالی و پرداخت به موقع حقوق کارکنان خود هستند و متاسفانه پرونده های مرتبط با حکم تخریب بدون اقدام باقی مانده است.

قربانیان به اشاره به فعالیت کمیسیون های ماده صد ادامه داد: رعایت اجرای احکام ماده صد همراه با حضور مقام های قضایی و کلانتری محل باید مراعات شود.



کسب درآمد از طریق ماده ۱۰۰ برای شهرداری‌های یکی از عوامل اصلی خلاف

معاون دادستان آذربایجان شرقی همچنین گفت: شهر را برای خودمان بسازیم و با این شرط از تخلف در ساخت و ساز خودداری کنیم.

فاضل نیا کسب درآمد از طریق ماده ۱۰۰ برای شهرداری های یکی از عوامل اصلی خلاف دانست و تاکید کرد: شهرداری باید تمام تلاش خود را برای جلویگیری از هرگونه اقدام برای ساخت و سازهای غیر مجاز انجام دهد.

در ادامه عملکرد معاونت های خدمات شهری مناطق یک، دو، سه، چهار و پنج در خصوص مصوبات کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز مبنی بر قع بنا ، کنترل ساخت و سازهای غیر مجاز و... مورد بررسی قرار گرفت.

جلسه کمیسیون شهرسازی و معماری با موضوع بررسی ساخت و سازهای غیر مجاز با حضورمعاونین شهرداری های یک، دو، سه چهار و پنج برگزار شد.

برچسب ها:

 
نام
نظر شما