افزایش تسهیلات نوسازی بافت فرسوده پایتخت
به گزارش عصربازآفرینی، یکی از مشوقهای اثرگذار در روند نوسازی بافتهای فرسوده شهری، ارائه تسهیلات مناسب و کافی برای ساختوساز است. در ماههای اخیر و با افزایش قیمت مصالح ساختمانی و سایر هزینههای ساخت و ساز، افزایش مبلغ تسهیلات بانکی ساخت در دستور کار دولت قرار گرفته است.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان اینکه با پیگیریهای صورت گرفته از سوی وزارت راه و شهرسازی (شرکت بازآفرینی شهری ایران)، سقف تسهیلات نوسازی در بافتهای فرسوده افزایش یافته است، گفت: بهدنبال انعقاد قرارداد عاملیت بین وزارت راه و شهرسازی و بانک مسکن و با توجه به رویکرد افزایش نوسازی در بافتهای فرسوده شهری و ایجاد مشوقها و امتیازات ویژه برای این محدودهها، سقف تسهیلات ساخت در این محدودهها برای شهر تهران به ۴۵۰ میلیون تومان به ازای هر واحدی که ساخته میشود (۳۰۰ میلیون تومان با بهره ۹.۵ درصد و ۱۵۰ میلیون تومان با بهره ۱۸ درصد) افزایش یافت.
کاوه حاجیعلیاکبری افزود: دوره زمانی پیشبینیشده برای این تسهیلات (دوره ساخت) حداکثر ۳۶ ماه است و پس از این دوره، ۳۰۰ میلیون تومان از تسهیلات باید با بانک تسویه شود، اما ۱۵۰ میلیون تومان از قابلیت تبدیل به فروش اقساطی برخوردار است. همچنین این تسهیلات بهصورت مرحلهای، در ۴ مرحله و متناسب با پیشرفت ساخت طبق جدول زیر پرداخت میشود. متقاضیان میتوانند برای تشکیل پرونده و انجام فرایند ثبتنام به سامانه تسهیلات ویژه بافت فرسوده به سایت facility.udrc.ir/login.php مراجعه کنند.
برچسب ها:
تسهیلات نوسازی بافت فرسوده پایتخت- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند