وجود 382 هکتار بافت فرسوده در دامغان
به گزارش پایگاه خبری عصر بازآفرینی به نقل از مهر، علیاصغر مجد صبح شنبه در ششمین جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری دامغان به میزبانی فرمانداری این شهر ضمن بیان اینکه ۳۸۲ هکتار بافت فرسوده و ناکارآمد در دامغان وجود دارد، ابراز داشت: از این میزان ۱۳۲ هکتار مساحت محدوده بافت تاریخی و ۵۲ هکتار دیگر محدوده سکونتگاههای غیررسمی و حاشیهنشینی است.
وی بابیان اینکه یک هزار و ۵۶۵ هکتار مساحت دامغان است، اضافه کرد: طبق سند چشمانداز ۱۴۰۴ برای دستیابی به عدالت اجتماعی میبایست در محدوده بافتهای فرسوده و ناکارآمد و بهمنظور مبارزه با فقر و محرومیت این مناطق بازآفرینی و احیاء شود.
شناسایی ۲۹ محله کم برخوردار
فرماندار دامغان بابیان اینکه تمام دستگاههای اجرایی باید برای احیاء مناطق دارای بافتهای فرسوده و ناکارآمد تلاش کنند، ابراز داشت: ۲۹ محله کم برخوردار در بافتهای تاریخی و ناکارآمد شهر دامغان شناسایی شد که ۱۰ طرح بازآفرینی در بخشهای فرهنگی، خدماتی و ورزشی این محلات پس از تصویب و تأمین اعتبار اجرا میشود.
مجد ضمن اشاره به اینکه مردم نقش محوری در فرآیند بازآفرینی شهری دارند، تصریح کرد: این طرح از برنامههای ویژه دولت است و اجرای آن از مهمترین اهداف برنامه ششم توسعه و سند ملی راهبردی محسوب میشود.
وی اضافه کرد: حرکت پر شتاب و گسترده در اجرای برنامه ملی بازآفرینی شهری ضروری است و باید بر اطلاعرسانی به مردم در راستای بهرهمندی از تسهیلات و نیز برنامهریزیهای لازم از سوی دستگاههای متولی اجرای این طرح، تلاش شود.
- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند