۳۵ درصد مدارس استان قزوین نیازمند استاندارد سازی است
به گزارش پایگاه خبری عصر بازآفرینی به نقل از مهر، عسگر علی جوانبخت اظهارداشت: در تامین فضاهای آموزشی برخی مناطق در سال آینده مشکلات جدی داریم و باید سرانه آموزشی را بالا ببریم.
وی بیان کرد: استان یزد حدود ۱۵ سال رتبه اول کنکور را کسب کرده که یکی از علت های آن داشتن مدارس یک شیفته است.
جوانبخت تصریح کرد: هنوز در سرانه فضای آموزشی و پرورشی و ورزشی مشکل داریم و در حال حاضر سرانه آموزشی در تهران ۵ متر و ۱۸ سانتیمتر، در قزوین ۵ متر و ۴۹ سانتیمتر، در استان یزد هشت متر و ۶۴ سانتیمتر و جهان ۸ متر و ۳۹ سانتیمتر به ازای هر دانش آموز است.
وی بیان کرد: در مسکن مهرگان قزوین، شهرستان البرز و تاکستان کمبود مدرسه داریم و در ناحیه شهری مهرگان تعداد۳۷ مدرسه با ۴۸۰ کلاس درس لازم داریم که در حال حاضر در مهرگان ۱۸ مدرسه با ۱۶۵ کلاس داریم که ۸۰ کلاس هم در دست احداث است که تکمیل آنها ۱۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان یادآورشد: در استان ۱۷۴۲ واحد ساختمان آموزشی داریم که ۴۰۰ مورد تخریبی و ۵۰ مورد نیازمند مقاوم سازی است که ۵۲۰ میلیارد تومان برای استاندارد سازی لازم است و با این اعتبارات ۴۰ سال طول می کشد اما سال ۱۴۰۴ باید به هدف برسیم.
یک سوم مدارس استان دو شیفته است
جوانبخت گفت: در سال ۷۶ مدارس ما ۴ شیفته بود و الان یک سوم مدارس استان معادل ۴۰۰ مدرسه دو شیفته است.
وی اضافه کرد:در ۲۱ سال گذشته ۶۵ درصد مدارس استان تخریبی بود که در این مدت کارهای خوبی شده و امروز ۶۵ درصد مدارس ما دارای استحکام لازم است و ۱۹ درصد نیازمند مقاوم سازی و ۱۵ درصد نیازمند بازسازی است که ۵۲۰ میلیارد تومان برای استاندارد سازی لازم است.
جوانبخت اظهارداشت: اداره نوسازی از ادارات چابک در جلب مشارکت مردمی و ساخت و ساز است و امروز قادریم یک مدرسه ۱۸ کلاسه را در ۸۵ روز بسازیم و تحویل دهیم.
وی بیان کرد: کاهش سهم ادارات نوسازی از اعتبارات تملک دارایی از ۲۹ درصد به ۹ درصد در سال ۹۲ رسید و امسال به ۱۴.۵ درصد رسیده اما همچنان با کمبود شدید فضا، تجهیزات مواجهیم.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان قزوین یادآورشد: کاهش سهم اعتبارات عمرانی ملی، ایمن نبودن مدارس، کمبود نمازخانه، پایین بودن سهم مهارتی و سرانه فضای آموزشی از چالشهای جدی است که باید برای آن تدبیر کنیم.
وی تصریح کرد: در استان قزوین ۹۱۰۰ کلاس داریم که ۲۸۹۸ کلاس استحکام دارد و تعداد ۶۷۵ کلاس تخریبی و ۸۶۵ کلاس نیازمند مقاوم سازی است.
جوانبخت گفت: در استان ۱۷۰۰ ساختمان آموزشی و دو هزار و ۲۰۲ واحد آموزشی داریم که یک سوم مدارس دو شیفته است.
وی اظهارداشت: در محدوده مسکن مهر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت ساکن خواهند شد لذا ۶۶۶ کلاس و ۵۷ مدرسه لازم داریم تا نیازها را تامین کنیم و در حال حاضر ۱۶۵ کلاس ساخته شده و ۸۰ کلاس در دست ساخت است.
جوانبخت گفت: در مسکن مهر مناطق البرز، آبیم و تاکستان هم شش مدرسه باید ساخته شود که برای احداث آن ۸ میلیارد تومان لازم داریم.
وی بیان کرد: استاندارد سازی گرمایشی ۳ هزار کلاس درس انجام شده و۲۴۰۰ کلاس باقیمانده است.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان قزوین یادآورشد: در بافت فرسوده و شهرک های اقماری هم ۲۲۸ کلاس لازم داریم که ساخت آنها ۶۴ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند