حفظ و احیاء ۱۷ قنات در شمال شرق تهران
به گزارش پایگاه خبری عصر بازآفرینی به نقل از ایسنا، سیدعلیرضا حسینی در این باره گفت: هدف از این طرح کاهش خطرات ناشی از سد مسیر ۱۷ قنات موجود در منطقه، بهره برداری بهینه از منابع دایر و جاری زیرزمینی، حفظ و احیاء باغات محدود باقی مانده در منطقه و بهره برداری از آنها به اشکال متناسب و قابل اجراست.
حسینی افزود: از آنجا که قنات ها در گذشته به عنوان نخستین منابع آبیاری و نخستین تکنولوژی آب رسانی محسوب می شدند، نگهدای و احیاء این قنوات در اولویت این منطقه قرار دارد.
شهردار منطقه ۴ خاطرنشان کرد: در این طرح لایروبی و رسوب برداری از ۲۲ مسیل و کانال موجود در منطقه نیز اجرایی شده و روزانه حدود ۱۰ تن زباله از کانال ها و مسیل ها از جمله خشایار، علم و صنعت، باقری، محرابیان و تهرانپارس جمع آوری می شود.
وی افزد: حفظ هویت های نمادین آنچه که قابل نگهداری و احیاء است، از اولویت های این طرح به شمار رفته و به نوعی احیاء ارزش های تاریخی محل محسوب می شود. به علاوه تعدد قابل توجه قنات ها در منطقه و آب جاری قابل استحصال و انواع استفاده از آن در شرایط حاضر، اهمیت و توجه خاصی را می طلبد.
حسینی با اشاره به نقش کارگزاران اصلی این عملیات گفت: شهرداری، شورای نمایندگان ساکنان و مالکان و سایر تشکل های دولتی در این طرح از کارگزاران اصلی این طرح به شمار می روند و امید است با تلاش و همت این عزیزان رضایت خاطر شهروندان و ساکنان محلی کسب شود.
- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند