ASR BAZAFARINI
نسخه آزمایشی
وجود بیش از ۴ هزار هکتار بافت فرسوده در همدان

۰۹:۲۸ | ۱۳۹۷/۱۰/۱۲

معاون بازآفرینی شهری استان همدان:

وجود بیش از ۴ هزار هکتار بافت فرسوده در همدان

عصر بازآفرینی: معاون بازآفرینی شهری و مسکن اداره کل راه و شهرسازی استان همدان گفت: مساحت کل بافت فرسوده در استان همدان ۴ هزار و ۵۰۷ هکتار است.

به گزارش پایگاه خبری عصر بازآفرینی به نقل از ایسنا، محمدحسین مرادی سه شنبه 11 دی در ستاد بازآفرینی شهری استان همدان، با بیان اینکه بازآفرینی در برخی استانها از پروژه‌ها مشارکتی و تکمیل شده است که با مشارکت تعاون مسکن و بخش خصوصی اجرایی شده‌، افزود: در هر استانی ۵ محدوده با عناوین محلات تاریخی، بافت نابسامان میانی، سکونت‌گاه‌های غیررسمی، روستاهای الحاقی و محدوده‌های ناهمگون و بافت‌های تاریخی تعریف شده‌ است. 

مرادی ادامه داد: در ۹ شهرستان همدان، ۹۵ محله تعریف شده که از این تعداد ۱۷ محله در همدان، ۱۳ در ملایر، ۱۵ در نهاوند، ۱۲ اسداباد، ۱۲ بهار، رزن ۲، کبودراهنگ ۵ و فامنین ۴ محله وجود دارد که برای این تعداد موظف به ارائه برنامه های عملیاتی بازسازی هستیم.

وی تاکید کرد: هدف بازآفرینی شهری این است که مجموعه اقدامات به گونه ای اجرا شود که از متوسط مورد نظر شهری ارتقاء پیدا کنیم.

مرادی عنوان کرد: شهرداری ها نقش مهمی در این رابطه دارند به طوریکه نقش دبیرخانه ستاد بازآفرینی را برعهده دارند.

معاون بازآفرینی شهری استان همدان بیان کرد: اعضای ستاد بازآفرینی برنامه های خود را ارائه دادند که در مجموع ۲۳۲ میلیارد ریال برنامه پیشنهادی به دستگاه ها در سال ۹۷ بود.

وی تاکید کرد: در سالجاری، ۱۰۱۳ واحد در ۹ ماهه سالجاری ساخته شده که ۴۸۴ واحد تسهیلات ساخت و مابقی شخصی ساز بوده است.

مرادی عنوان کرد: مسکن امید در کل کشور هنوز کار اجرایی اش شروع نشده که در منطقه جولان به متراژ ۶۹۲ متر برای این طرح در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: باید از طریق صدا و سیما تسهیلات اعطایی به بازآفرینی مناطق فرسوده اطلاع رسانی شود و منازل به صورت خودمالکی برود.

شهردار ملایر نیز گفت: سکونتگاه های غیر رسمی در ملایر ۵ محله به مساحت ۲۲۵ هکتار شناسایی شده و طرح بازآفرینی شهری برای آنها شکل گرفته است.

حسین بابایی با اشاره به اقدامات انجام شده در شهرداری بیان کرد: در سال ۹۷ سه جلسه بازآفرینی و کارگروه تشکیل شد که براساس آنها تخفیفات عوارض ۳ میلیارد تومان اعمال شد.

وی افزود: تملک ابنیه واجد ارزش تاریخی 1.5 میلیارد، پروژه های بازآفرینی در پارک شمس آباد با آورده شهرداری ۸ میلیارد تومان، احداث کتابخانه عمومی در محدوده امامزاده عبدالله(ع)، تکمیل بازارچه ۱۵ خرداد، تدوین و ارائه دستورالعمل صدور مجوز ساخت و احداث درمانگاه سرجو از جمله اقدامات شهرداری بوده است. 

بابایی اضافه کرد: احداث پارک میرفتاح ۴ هزار متر مربع ۸۰ درصد پیشرفت، اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب محله سرجو و شمس آباد، احداث سایت حوادث غیر مترقبه میدان بهارستان، احداث مجموعه ورزشی روباز، احداث پایگاه فرهنگی شمس آباد، احداث نوار فضای سبز حاشیه بلوار کریم خان، توسعه و تکمیل پارک بوستان گلستان شهید نصیری، طرح پیشنهادی سرای محله سرجو، انجام پیاده روسازی ۳۰ متری شهید تاجوک و بلوار اراک و خیابان شهدا، اصلاح سه راهی طالقانی و احداث پارک محله نفت سیاه از سایر اقدامات بوده است. 

وی با تاکید بر اینکه عدم اعتبارات برای تملک زمین از مشکلات شهرداری ها است، اظهار کرد: اعتمادسازی برای اعطای تسهیلات نیاز است تا مردم با خیال راحت برای بازآفرینی وارد شوند.

نام
نظر شما