اختصاص 70 میلیارد تومان برای مهار سیل در مازندران
به گزارش پایگاه خبری عصر بازآفرینی به نقل از فارس، پیرو سوژه مردمی سیل و معضلات تکراری آن در مازندران با علیاصغری احمدی مدیرکل مدیریت بحران مازندران گفتوگویی صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه سیل 14 مهرماه 97 خسارتهایی را به سراسر مازندران وارد کرده است که بیشترین مورد را در غرب استان داشتیم، اظهار کرد: برای جبران خسارتها، از سوی دولت 50 میلیارد تومان برای زیرساختهای مناطق غیر روستایی مازندران اختصاص یافت که بین دستگاههای اجرایی مربوطه توزیع شده است.
مدیرکل مدیریت بحران مازندران بیان کرد: نشستهای مشترکی را با آب منطقهای و بنیاد مسکن استان داشتیم، بازدیدهایی نیز با مدیران این حوزهها، رئیس کل دادگستری، دادستان، مدیرکل بازرسی و دستگاههای مربوطه شهرستانهای درگیر در سیل داشتیم.
این مسؤول ادامه داد: بهطور ویژه در رامسر، عباسآباد و تنکابن نشستها و بازدیدهایی صورت گرفت، تکلیف دستگاههای اجرایی مشخص شد؛ بهعنوان نمونه به آب منطقهای اعلام شد که رودخانههای غرب مازندران را فازبندی و پیمانکاران را در آن بازه زمانی براساس مقررات برای ساماندهی رودخانهها مشخص کند، این اقدام در تنکابن انجام شده و ادامه دارد.
احمدی گفت: در غرب مازندران تنها در تنکابن هفت رودخانه از جمله چشمهکیله و صفارود داریم که طغیان آنها مشکلاتی را بهبار میآورد، در رامسر و عباسآباد نیز کار بهسازی رودخانهها با نظارت دقیق در حال انجام است، با دستور استاندار مازندران هر دو هفته شخصاً بهاتفاق مسوولان شهرستانی از روند فعالیتهای دستگاههای مربوطه در غرب استان بازدید داریم.
وی ادامه داد: روند خوبی را در پیش گرفتهایم، قطعاً بهدنبال این هستیم که معضلات تکراری سیل را نداشته باشیم و این انتظار مردم بهجا و بهحق است، علاوه بر روند ساماندهی رودخانه کار دیوارهسازی و بهسازی پل در حال انجام و مشکلات برق نیز انجام شده است.
مدیرکل مدیریت بحران مازندران بیان کرد: 20 میلیارد تومان به بخش ساماندهی زیرساختهای روستایی برای سالجاری اختصاص یافته و به استان ابلاغ شده که بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مجری آن است.
عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران مازندران در پاسخ به اینکه برای حریم 500 کیلومتر از رودخانههایی که از مناطق مسکونی استان عبور میکنند، تاکنون چه اقداماتی انجام شده است، گفت: در واقع نیاز به آزادسازی و ساماندهی هزار هکتار از رودخانههای مناطق مسکونی را داریم، در سال 94 حدود 500 واحد در حاشیه رودخانهها شناسایی شد که باید آزادسازی میشد و تاکنون براساس اعتبارات تخصیصیافته 129 واحد با هزینه 11 میلیارد و 300 میلیون تومان تملک شده است.
احمدی ادامه داد: امسال نیز به آب منطقهای اعلام شده است که براساس نقشه و ضوابط حریمهای رودخانه و باتوجه به متفاوتبودن حریمها براساس دبی آب، در کوتاهترین زمان، مشخصات همه واحدهایی که باید تملک شوند را اعلام کند.
وی در پاسخ به اینکه در سیل سال 97 چه اعتباری به بخش مسکن اختصاص یافته است، اظهار کرد: 86 میلیارد تومان تسهیلات کمبهره و 26 میلیارد تومان نیز بهصورت بلاعوض به خسارتدیدگان در حوزه مسکن اختصاص یافت که برخیها پرداخت و برخی دیگر مراحل اداری را میگذرانند.
مدیرکل مدیریت بحران مازندران در پایان گفت: تلاش این است که معضلات ناشی از سیل را کم کنیم، ساماندهی رودخانهها، مهار آبهای سطحی، بهسازی پلها و جادهها و آزادسازی حریمهای رودخانهها در مناطق مسکونی ازجمله مواردی است که نیاز به کار بیشتر داریم و قطعاً با ادامه همراهی مردم امکانپذیر است.
- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند