اختصاص ۳ هزار میلیارد ریال به بافت فرسوده استان اصفهان
به گزارش پایگاه خبری عصر بازآفرینی به نقل از تسنیم، معاون شهرسازی شهرداری شهرضا در جلسه ستاد بازآفرینی شهری شهرضا با اشاره به اینکه نوسازی و احیای بافت فرسوده یکی از اولویتهای شهرداری شهرضا است، اظهار داشت: بازآفرینی و ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی از مهمترین خدمات دولت دوازدهم بوده که اعتبارات مناسبی نیز به آن اختصاص داده شده است.
غلامحسین جعفری با بیان اینکه اصلاح ساختار شهری با ساماندهی این سونتگاهها به توزیع عادلانه امکانات شهری و ارایه خدمات بهینه به شهروندان میانجامد، افزود: اعمال تخفیف 70 درصدی از سوی شهرداری برای نوسازی بافت فرسوده شهری یکی از تمهیدات شهرداری در این راستا است.
وی با بیان اینکه بازآفرینی شهری باید با رویکرد ارزشمداری محلات و احترام به ساکنان این مناطق باشد، خاطرنشان کرد: محلات حکیم قشقایی، طالقانی، اسلام آباد، خمینی آباد، حسینآباد و پانصد دستگاه، محلات هدف در بازآفرینی شهری شهرضا هستند.
معاون شهرسازی شهرداری شهرضا با بیان اینکه 263 هکتار از مجموع 2 هزار و 700 هکتار محدوده قانونی شهر شهرضا، جزو سکونتگاههای غیررسمی و نیازمند ساماندهی است، تصریح کرد: در این مناطق 26 هزار نفر ساکن هستند.
وی با اشاره به اینکه آزادسازی و احداث خیابان «برجعسگر» با اعتباری بالغ بر 7 میلیارد تومان یکی از پروژههای مهم شهرداری شهرضا در نوسازی بافت فرسوده شهری بوده است، افزود: عملیات تملک و آزادسازی برای احداث خیابان سردار کشوری به طول 510 متر، با اختصاص اعتبار اولیه یک میلیارد و 500 میلیون تومان آغاز شده است.
جعفری با بیان اینکه ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی شهری از مهمترین ضرورتها برای ارایه خدمات بهینه به شهروندان است، گفت: مسئولان باید رویکردی بنا بر ارزشمداری و احترم به سکونتگاهها و ساکنان آنها داشته باشند.
وی با اشاره به تصویب طرح مطالعاتی ستاد بازآفرینی شهرضا در ستاد بازآفرینی استان اصفهان، بیان کرد: تاکنون در اجرای طرح بازآفرینی شهرضا در محله اسلامآباد، اقداماتی از جمله ایجاد فرهنگسرا با اعتبار 600 میلیون تومان، جاده دسترسی با اعتبار 200 میلیون تومان و ایجاد کانال دفع آبهای سطحی با اعتبار 80 میلیون تومان انجام شده است.
معاون شهرسازی شهرداری شهرضا با اشاره به پروژههای توانمندسازی سکونتگاههای غیررسمی شهرضا، تصریح کرد: ایجاد زمین چمن مصنوعی در محله اسلامآباد در زمینی به مساحت هزار متر و با اختصاص اعتباری بالغ بر 100 میلیون تومان از جمله این طرحها است.
وی با اشاره به اجرای طرح آزادسازی و آسفالت بلوار حکیم قشقایی به طول هزار و 300 متر و با اعتباری بالغ بر 700 میلیون تومان، گفت: محله خمینیآباد به صورت پایلوت برای اجرای پروژههای شهرداری در شهرضا انتخاب شده است.
جعفری خاطرنشان کرد: احداث زمین چمن مصنوعی با اعتبار 350 میلیون تومان، برگزاری مسابقات محلهای و حمایت از قشر کارگر و کارافتاده و زنان خودسرپرست خانوار توسط کمیته امداد در محله خمینیآباد از دیگر برنامههای ادارات شهرضا در این محله است.
وی با تأکید بر اینکه مهمترین هدف شهرداری از اجرای پروژههای عمرانی و خدماتی در این مناطق، توسعه عدالت در برخورداری از امکانات شهری، کاستن از معضلات ترافیکی و جلوگیری از مهاجرت به هسته مرکزی شهر است، بیان کرد: شهرداری تاکنون 840 میلیون تومان در عوارض صدور پروانه ساختمانی نوسازی بافت فرسوده تخفیف داده است.
13 درصد از شهر منظریه دارای بافت فرسوده است
شهردار شهر منظریه در ادامه این جلسه با اشاره به طرح مطالعاتی بافت فرسوده و ناکارآمد شهر منظریه، گفت: 40 هکتار از شهر دارای بافت فرسوده است که معادل 13 درصد از کل شهر است و 2 هزار و 456 نفر در این بافت ساکن هستند.
سید علی مرتضوی با بیان اینکه 14 هکتار از معابر شهر منظریه با عرض کمتر از 6 متر است و 32 هکتار از کل شهر دارای ابنیه با کیفیت پایین است، افزود: 82 درصد از شهر منظریه بالای 30 سال از ساخت ابنیه آن میگذرد.
وی با اشاره به اینکه 34 درصد شهر در بافت فرسوده قرار دارد، خاطرنشان کرد: عمروآباد محله هدف از بازآفرینی است این محله هیچ خدمات اساسی مانند مراکز فرهنگی، درمانی، آموزشی و تفریحی ندارد.
شهردار شهر منظریه با بیان اینکه 35 پروژه برای شهر منظریه در نظر گرفته شده که نخستین پروژه تکمیل و اجرای بلوار اصلی شهر است، بیان کرد: تعریض معابر اصلی محله، ساماندهی کوچهها و مرمت برج کبوتر، احداث پارک و فضای سبز از دیگر پروژهها است.
وی با بیان اینکه دغدغه اصلی مدیریت شهری تکمیل بلوار اصلی شهر است، بیان کرد: سه برج کبوترخانه، کتابخانه مرکزی و پردیس شهرداری به مساحت 10 هزار متر از دیگر پروژههای شهرداری منظریه است که با همکاری دستگاهها در شهر منظریه اجرایی میشود.
مرتضوی با بیان اینکه 5 محله وصف، عمروآباد، بابوکان، اسفهسالار و خسروآباد محلههای شهر منظریه است که در بافت فرسوده قرار گرفتهاند، اضافه کرد: 36 هکتار از شهر منظریه عمر بالای 30 سال دارد، 33 هکتار دارای بناهای تخریبی و 65 هکتار از بافت این شهر فاقد سازه است.
ایجاد چمن مصنوعی در سکونتگاههای غیررسمی شهرضا
علی نقی انصاری در ادامه جلسه با اشاره به ایجاد زمین چمن مصنوعی در محله اسلامآباد گفت: سایر محلهها نیز نیاز به زمین چمن مصنوعی دارند که در این راستا اگر زمینی به اداره ورزش معرفی شود توسط وزارت ورزش و جوانان زیرساختهای آن تجهیز میشود.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرضا با تأکید بر اینکه با توجه به شرایط اقتصادی دولت نمیتوان طرحی را از صفر آغاز کرد، افزود: ایجاد زمین چمن مصنوعی به شهرضا کمک میکند که سرانه ورزش آن بالا برود.
اختصاص 3 هزار میلیارد ریال برای بافت فرسوده استان اصفهان
فرماندار شهرضا در ادامه این جلسه با اشاره به پرداخت تسهیلات ارزان قیمت برای احیای بافت فرسوده، گفت: تسهیلات دولتی با نرخ سود بازپرداخت 6 درصد برای بازآفرینی شهری در نظر گرفته شده، اما مردم اطلاع درستی از دریافت این تسهیلات ندارند.
علی اصغر رفیعینژاد با تأکید بر اینکه بخش خصوصی و مردم باید از تسهیلات ارزان قیمت استفاده کنند و از تولید و اشتغال و ثروت بهرهمند شوند، تصریح کرد: دولت به تنهایی نمیتواند همه خدمات را ارایه دهد، زیرا بودجه، امکانات و نیروی انسانی لازم را در اختیار ندارد، اما سرمایهگذاران بخش خصوصی میتواند این کمبودها را جبران و خدمات بهتری ارایه کنند.
وی با تأکید بر اینکه استفاده از توان مردم در بازسازی مناطق فرسوده مغفول مانده است، افزود: دولت تا سقف 110 میلیون تومان تسهیلات ارزان قیمت میدهد باید مردم را برای استفاده از این تسهیلات ترغیب کرد.
فرماندار شهرضا با اشاره به اینکه برای احیای بافت های فرسوده حدود 60 هزار میلیارد ریال از محل صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است، بیان کرد: از این میزان 3 هزار میلیارد ریال سهم استان اصفهان است.
وی با تأکید بر اینکه تاریخی بودن بخش مهمی از هویت شهرستان شهرضا است، بنابراین باید برای بازآفرینی این بخش، تدابیر ویژه اندیشیده شود، بیان کرد: شهروندان مهاجر از دیگر مناطق که در حاشیههای شهر سکونت دارند نیز حق دارند مانند دیگر مردم از امکانات شهری مناسب برخوردار شوند.
رفیعینژاد با بیان اینکه توسعه باید همه جانبه باشد و همه محلات شهرضا باید برخوردار باشند، خاطرنشان کرد: دستگاهها و ادارات شهرستان شهرضا به ویژه میراث فرهنگی، شهرداری و راه و شهرسازی باید بر اساس شرح وظایف خود در ستاد بازآفرینی اقدامات لازم را انجام دهند.
- آقای بانک مرکزی؛ مشکل ناترازی بانکها با مدیران فعلی حل نخواهد شد!
- افزایش تولید و عرضه ایران خودرو در کنترل بازار موثر است
- حمایت بازار سرمایه از شایسته سالارها
- چگونه نشان بین المللی بازرگانی پتروشیمی به ورطه نابودی کشیده شد +فیلم
- ردپای صهیونیسم بین الملل در صنعت خرده فروشی مواد غذایی
- خلل در آغاز فعالیت معادن فاریاب توسط کارگران بدون قرارداد!
- صدور مبلمان داخلی صادرات همت است
- قتل فرصت های شغلی و فرار سرمایه در کشور جدی است
- رسانه ستیز و رسانه گریز نباشیم
- آغاز به کار قرارگاه ملی امداد اجتماعی
- آدرس غلط به مال باختگان نیمایی برای حمایت از یک صرافی
- حمله سایبری به پایگاه خبری اقتصاد سالم
- تقدیر مدیرعامل آبفا خوزستان از گروه میهن
- تبدیل دانشگاه تهران به یک آموزشگاه یا موسسه فنی حرفه ای!
- بانکها حاضر نیستند خود را در توسعه ملی مشارکت دهند